< Tilbake til oversikten

Ser dette okei ut?

#1

Pipp sa for siden:

Frokost : Omlett stekt i meierismør, lagd på egg og kremfløte med ost og skinke eller sopp (oppskrifter fra boka) eller eggerøre og laks (fra boka)

Lunsj: salat med kylling og fetaost (følger grammene fra boka når det gjelder tomat, salat og agurk og kyllingen) eller ingis lapper med smør, reker i majones og ost. (Hildeborgs brød blir brukt i nødstilfeller når det er snitter o.l på jobben)

Middag: kjøtt stekt i smør, blomkålris (100 gram) og en saus fra boka eller en med lavt karbo innhold -slenger også på litt ekstra smør på kjøttet etterpå. Fisk (torsk eller laks) i ovnen med fløte/ CF og smørstekt blomkål og brokkoli ved siden av..

Kveld : (hvis jeg er sulten)egg og reker i majones, litt forskjellig oster, hildeborgs grov brød eller ingis boller med pålegg (gjerne ost og kjøttpålegg eller fisk)

Får jeg i meg nok fett tror dere ?


#2

Tuppen sa for siden:

altså for mine øyner så ser det litt lite ut... også ville jeg ha prøvd å kuttet ut hildeborgs brød...


#3

Pipp sa for siden:

Synes jeg bruker mye fett jeg.....uff deter så vanskelig når jeg er vant til å tenke lavfett :lol:
Kanskje jeg burde kjøpe cocosa jeg også....
Det brødet er i krisetilfeller hvor jeg er sulten etter trening (føler at det fyller litt mer opp enn et egg liksom) og sånn som påskefrokost og samlinger hvor det er brød involvert.
Men ja det er en tanke å la være helt med det...
Takk vennen :klem:


#4

Tuppen sa for siden:

jeg gjør som gerd jeg... når jeg tror det er nok fett så klasker litt til......

ang nødløsninger.... babybel er bra å ha da...jeg brukte å gå med babybel eller med litt nøtter i veska....

vet det er uvant å gå fra lavfett til HØYfett... men cocosa er ypperlig :p


#5

Pipp sa for siden:

Har hamstret babybel i Sverige nå.....og jeg da skal jeg begynne å slenge på en ekstra smørkladd etter at jeg synes det ser bra ut.....:p


#6

Tuppen sa for siden:

skjønner det er vanskelig... var inmari vanskelig første gangen jeg gikk på ketolyse... tenkte bare : herregud skal jeg virkelig ha i meg sååå mye fett?!?!

men det funket som bare det på meg... :D


#7

Pipp sa for siden:

Jeg får prøve ekstra denne uka.....vil jo så gjerne få det til ...:rolleyes:


#8

Tuppen sa for siden:

jeg har startet på en ny runde med ketolyse siden jeg ikke kan trene så mye nå... så er spent selv ;)

du får det til !!!


#9

Gerd sa for siden:

Ser helt greit ut Pipp :ja: Viss du er redd du får i deg nok fett, spesielt når du spiser magert kjøtt/fisk, så lag en feit saus attåt. Nå den er ferdig, tilsett en goood slump olje, og kjør det sammen med stavmixeren. Da får du gjemt fettet inni sausen(gjør slik med supper også) :)

Ellers så tar jeg alltid en dæsj smør olje ekstra når jeg mener det er nok ;)


#10

Pipp sa for siden:

Dette skal jeg ta med meg videre ..takk jenter...:klem:

Når jeg synes det ser nok fett ut..ta litt til... (nye motto mitt)


#11

HegeT sa for siden:

Jeg har en kjempegod soppstuing/saus som jeg bruker på nesten alt jeg spiser.....(helst middagen da)......

*Kutt sopp i båter/skiver, brunes lett.
*Tilsett 1/2 paprika, finkuttet.
*Små brokkoli/blomkål buketter

  • 1/2-1 beger seterrømme.
    *1/2-1 fløtehus.
    *litt salt
    *chilli/hvitløkpaste (kan droppes)

*gjevnes med JBKM......

Kan også tilsettes skinke, bacon (stekt), gulost, muggost eller evt karri hvis du vil ha karrigryte......

Jeg bruker ikke å ha oppi noe mer, er med en god nok uten.....
Kjempegod til alle kjøttretter......:D


#12

Lindabtn sa for siden:

mmm, det hørtes skikkeli snadder ut :suss:


#13

Tuppen sa for siden:

:ja: dette fikk jeg lyst på gitt


#14

Carbokiller sa for siden:

Det er denne du fikk oppskriften på av meg for en del år tilbake ikke sant? Den er også veldig god med smeltet ost oppi, enten norvegia eller tubeost. Og putter du oppkuttede kjøttbiter rett oppi så har du rett og slett en gryterett.:cool:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.