< Tilbake til oversikten

Glutenfritt brød

#1

elian sa for siden:

Er det sunt??

Jeg var på bakeriet for å kjøpe Lindberg brød i går, men de var tomme. Jeg spurte om hun hadde noe lignende brød, noe som ikke inneholdt noe særlig (helst ingenting) hvetemel. Ja! Det hadde hun... Og kom tilbake med en Glutenfritt brød.... :confused: Så ikke særlig sunt ut... Alt for fint...

Det står på posen at det inneholder hvetestivelse... hmm... ? Er ikke det hvete da?


#2

Kristian sa for siden:

Du kjøpte vel ikke det brødet? Det er faktisk verre enn vanlig brød fordi proteinet er fjernet fra brødet. Brødet er beregnet for de som har Søliaki. Altså er alergiske mot proteinet Gluten.


#3

MHM sa for siden:

Glutenfritt brød har kjempehøy GI og er ikke sunt i det hele tatt. Det er en av grunnene til at de med Cøliaki ofte går opp i vekt etter å ha fått diagnosen... Mye bedre å ta deg noen rugknekkebrød. :)


#4

elian sa for siden:

[quote=Kristian]Du kjøpte vel ikke det brødet? QUOTE]

Jo.... Jeg gjorde det. Men det ligger fremdeles i fryser'n...

Får vel bruke det som bikkjemat da... :confused:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.