< Tilbake til oversikten

Hvor lenge holder Grana Padano/Parmesan seg i romtemperatur?

#1

Sugarpill sa for siden:

Jeg skal ut på reise i påsken, og planlegger å ha med meg Grana Padano (nesten identisk med Parmesan, bare uten karbene) som snacks på reisen. Hvor lenge holder den seg i romtemperatur? Jeg reiser fra Bergen i 12-tiden, og er fremme rundt 20.00.

Får man forresten mat med seg gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassene nå, eller har de innført regler mot det også?


#2

Iset sa for siden:

Vi hadde med oss hauger og lass med parmesanost og italiensk Mortadella-pølse fra Italia i sommer, gikk helt fint det. :) Vi kjørte (seks timers kjøretur til flyplassen) kl. 5 om morgenen og var ikke fremme i Norge før på kvelden.


#3

Sugarpill sa for siden:

Flott! Takk, Iset.:)


#4

Sugarpill sa for siden:

Men hva om pakken er åpnet? Og pakket inn igjen i en plastpose etter at jeg har spist av den.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.