Hva kan jeg gjøre for å holde meg til lavkarbo når jeg har allergi mot melk, nøtter, fisk og skalldyr? Jeg har forstått at det er viktig å få i seg nok fett, men å dynke all mat med bøtter og spann av flytende olje fungere ikke over tid.
Spis marmorért kjøtt og fettranden. Det er de som har svinesteik laget ferdig i kjøleskapet og tar seg en stor blings med rand som digg. Spis kylling, kalkun og and, med skinn. Ha EVO over salater. Spis Cocosa om du tåler kokos. JEg har det i kaffe eller kakao. Spis pølse.
Åh...er det extra virgin oliveoil du mener? :p Jeg skal leve lavkarbo pga fibro, det er ikke kun for en slankeperiode, og det er ikke holdbart å dynke alt med olivenolje de neste 40-50 årene.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.