< Tilbake til oversikten

Fylt kyllingfilèt!

#1

Max sa for siden:

Lette etter oppskrift etter mat med geitost, da jeg fikk et par kg her en dag. Og dette var godt!

Fyll (nok til 4 filèer):

40-50 g soltørkede tomater i olje (fra glass)
100 g geitost, jeg brukte en vellagret
1/2 dl frisk basilikum
En dæsj olje

Moste dette med stavmikser til det ble som et tykt smør

Del filèene nesten helt i to (lag en lomme). Legg på fyll, en spiseskje eller mer.

Pakk inn filèene i spekeskinke av noe slag, oppskriften sa parmaskinke, men det kan vel brukes vanlig. Fest med pinner.

Brun lett i stekepanna, legg deretter i ildfast form, stek i ovnen på 200 grader i 20-25 minutter!

Enjoy :)


#2

Titti sa for siden:

Nam, det hørtes godt ut. :sikle:


#3

blåbær sa for siden:

Hva slags geitost bruker du egentlig da? Går det for eksempel an å bruke snøfrisk?


#4

Iset sa for siden:

Det er en sånn hvit type han har ja, så jeg vil tro Snøfrisk er et ypperlig alternativ. Snøfrisk er nydelig i viltgryter (jeg bruker det i stedetfor brunost) og som fyll i kyllingfileter.


#5

Max sa for siden:

HAn??

Igjen, Iset??

:realmad:

Når det er sagt, er det helt annen smak på denne enn på Snøfrisk. Mye skarpere smak, konsistens som en vanlig hvitost, kanskje litt tørrere.


#6

Iset sa for siden:

Oj haha, du har bare et så mandig nick. :lol:


#7

Persille sa for siden:

Jeg lagde fylt kyllingfilet med pesto og jarlsberg i går! Fantastisk digg.

Men jeg lurer: Er pesto ok å spise? Sånn ferdig? Har kjøpt i utlandet, og etiketten er ikke på, så får ikke sjekket nå!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.