Kyllingen krydres med salt og pepper,stekes lett på begge sider og legges i ildfat form. Stek soppen og ha i med kyllingen. Ha så fløten, creme fraicheen og osten i panna og kok sammen til saus. HA dette over kyllingen i den ildfaste formen.
Stekes på 200 grader i 45-60 min. :sikle:
Serveres med valgfritt tilbehør.
Noen som har lyst å regne karb. innholdet i denne retten for meg....?
Sliter litt med akkurat det!! :confused:
Aner ikke hvor mye det er i en pakke med Norzola men tror det er under 1 karb i pakka. Regner man 1 karb der så er det sikkert greit. Med 1/4 fløte regnet jeg med at du brukte 1/4 boks og det er vel i underkant av 1 dl? Da er det i såfall ca 3 gr karb der. I en box creme fraiche er det i underkant av 5 karber (?) I kyllingfilet er det vel ca 0. Regner du 1 gr karb. på soppen så er vel det ok...?
Tja... la meg se... blir altså ca (merk ca..) 10 gr karb. Eller.... ?...
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.