< Tilbake til oversikten

Kylling i saus :)

#1

vivvi sa for siden:

3-4 kylling filèr
1/4 fløte
1 boks creme fraiche
1 pk. Norzola ost
sjampingion
salt
pepper

Kyllingen krydres med salt og pepper,stekes lett på begge sider og legges i ildfat form. Stek soppen og ha i med kyllingen. Ha så fløten, creme fraicheen og osten i panna og kok sammen til saus. HA dette over kyllingen i den ildfaste formen.

Stekes på 200 grader i 45-60 min. :sikle:
Serveres med valgfritt tilbehør.

Noen som har lyst å regne karb. innholdet i denne retten for meg....?
Sliter litt med akkurat det!! :confused:


#2

Gunhild sa for siden:

Aner ikke hvor mye det er i en pakke med Norzola men tror det er under 1 karb i pakka. Regner man 1 karb der så er det sikkert greit. Med 1/4 fløte regnet jeg med at du brukte 1/4 boks og det er vel i underkant av 1 dl? Da er det i såfall ca 3 gr karb der. I en box creme fraiche er det i underkant av 5 karber (?) I kyllingfilet er det vel ca 0. Regner du 1 gr karb. på soppen så er vel det ok...?

Tja... la meg se... blir altså ca (merk ca..) 10 gr karb. Eller.... ?...


#3

Gunhild sa for siden:

Btw... den hørtes utrolig god ut :sikle:


#4

vivvi sa for siden:

Hørtes fornuftig ut! Takk for hjelpen! :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.