< Tilbake til oversikten

Kjøpe-is / Sans?

#1

Petronella sa for siden:

Kommer akkurat fra butikken, og der så jeg en is jeg ikke har sett før, mener det var Sans.
Den var med lite fett, og i varedeklarasjonen så var karbohydrater og kostfiber(dietary fiber) ført opp for seg selv. Kan jeg da trekke fra kostfibrene, eller er de allerede trukket fra??
Husker plutselig ikke hvordan det var, prøvde å søke litt her men fant ikke ut av det.
Sto også hvor mye som var sukkerarter, men har omsider lært at det kun er sukkeralkoholer jeg kan trekke fra....:o
Har så ille lyst på is :sikle:


#2

Nille sa for siden:

Lite fett er absolutt IKKE en fordel... Du kan ikke spise Sans is om du følger en lavkarbo diett. Og kostfibre er alltid og uten unntak trukket fra på varer produsert innen Norge/EØS området. (Det er EU/EØS standard).

Sorry :(


#3

Petronella sa for siden:

Takk for kjapt og avklarende svar:)
Jaja, da blir det hjemmelaga is i nyinnkjøpt ismaskin om ei ukes tid Sikkert MYE bedre og sunnere likevel!:) Den som venter på noe godt osv....hehe
:klem:


#4

Dilly sa for siden:

Jeg har lyst på iskremmaskin. Hvilket merke er det du har kjøpt? Har du oppskrift på lavkarbois?

Å, jeg er litt sjesken på is ja.


#5

sjokoman sa for siden:

jeg lager is ved å piske eggedosis av eggeplommer og sukker. og piske fløte å så blande dette. tror det er fullt mulig å bruke splenda.. tror dere ikke???har ikke prøvd.


#6

Petronella sa for siden:

Har ikke kjøpt meg maskin ennå, men skal det til uka :) Fant en Kenwood (IM250) ismaskin på expert til 399,-. Og det er jo ganske billig :D Satser på at den er bra nok.
Og fant flere isoppskrifter her på forumet, søkte i kake/dessert og snacks og på is. :)
Jeg skal hvertfall prøve denne:
forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=580&highlight=iskrem
og denne:
forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=9363&highlight=iskrem

Skal selvfølgelig ikke spise ALT på engang, selv om jeg drømmer om det akkurat nå...hehe ;)


#7

Bugs sa for siden:

Du må huske på å varme blandingen over vannbad!!!
Bare erstatt sukkeret med Splenda.... DET GÅR HELT BRA... bare til å smake seg frem om det blir søt nok når en tilsetter Splendaen:)


#8

Iset sa for siden:

Hvorfor må blandingen varmes i vannbad? Jeg har laget mye is men aldri gjort dette. Har blitt knallgod is uansett.


#9

Smula sa for siden:

:ja:
Og så noen dråper vaniljeessens oppi der og litt hakket mørk sjokolade, og så i frysen en time eller to mens du rører ca hver halvtime, så får du litt sånn McFlurry-konsistens til slutt... da er løpet kjørt.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.