< Tilbake til oversikten

Sopp!

#1

Elisabeth sa for siden:

Kjempeenkelt!
Fres litt champignon i stekepanna et par minutt.
Ha i en del fløte og la det surre til fløten er lysebrun.
Ha i litt salt og pepper, og klar til servering.
Passer glimrende til koteletter og kylling :)

Er ingen god kokk, men dette her klarer tilogmed jeg å lage :o

PS: Fersk sopp er bedre enn hermetisk!


#2

magdalena sa for siden:

Jepp,sopp er godt og kan spises til ganske mye. Skriver under på at fersk er bedre enn hermetisk.Den vokser i munnen min hvis jeg spise slike..:eek:


#3

Marit sa for siden:

Høres fristende ut:D

Elsker stekt champignon med paprika krydder jeg, kjempegodt.

Marit.:)


#4

HP sa for siden:

Snadder! :ja:


#5

Nille sa for siden:

Det var akkurat hva jeg lagde til biffen min i går. Bruker det mye til kjøtt og kylling - kjempegodt !! :p


#6

Soelli sa for siden:

Denne er bare helt nydelig. Når jeg har den til middagen, misunner jeg ikke mannen min sine poteter og saus engang...:smile:


#7

elian sa for siden:

JA! Er ikke dette godt!!!!

Da jeg var liten lagte pappa alltid dette når vi skulle kose oss, også hadde vi loff med smør på ved siden av.... :p (Men HYSJ! Jeg sa loff veldig lavt..... må ikke friste noen her inne med da, Elian FY!)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.