< Tilbake til oversikten

Helsprekk ...

#1

marithja sa for siden:

Klarte meg så godt forrige uke,......Så kom helga- klarte meg fint fredag og lørdag, men så kom søndag med familiebursdag, og helsprekk....Så kom det mandag, og da var jeg så hekta på noe godt at jeg tvang gubben ut for å kjøpe sjokolade, og i går fikk jeg ett dødsbudskap og måtte trøstespise en stor krembolle bare fordi, mens i dag er jeg noenlunde back om track.....
Men hva spiser dere egentlig i løpet av en dag???
Min dag har vært :
Bacon og egg til frokost, med en kopp te
Havregrøt til lunsj
En eller annen form for kjøtt stekt med forskjellige grønnsaker, noen ganger med fløtesaus , andre ganger med rømme
Kveldsmat har vært rester etter middagen.....

Så hvordan ligger jeg egentlig an? Og kan dere gi meg tips til variasjon på middagen som er KJAPP?? Er ikke noen racer på kjøkkenet, og orker heller ikke å kjøpe inn masse spesialvarer for å gjennomføre dette her...
Og hva gjør man om man sprekker? Er det krise?? Trenger masse tips og råd- ser jo at dere klarer det og går ned masse de fleste av dere...


#2

Gerd sa for siden:

Hei.

Det at du sprakk og ikke klarer å finne "sporet" igjen, er rett og slett kroppen som prøver å bestemme :ja: Kroppen vil faktisk jobbe i mot det nye kostholdet.

En sprekke er vel ikke krise, viss man ikke lar sprekken vare lenge. Men man blir satt tilbake og vektnedgangen kan både bremse og man kan gå opp i vekt.

Nå vet jeg ikke hvilke type diett du er på, men for meg som er på ketolyse, så er det viktig å spise seg mett til hvert måltid, og spise når man er sulten. Da unngår man å "fyse" på det vi ikke skal spise.
Og planlegging er viktif, at man til enhver tid har "lovlig" mat i hus :ja:

Det kan være lurt å lage opp en del middag og fryse ned. Jeg bruker mye aluminiumsformer og fryser middager.
Gryteretter, ovnsbakte retter av både fisk, kylling og kjøtt er supert til det.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.