Hva syns dere andre om den?
Har brukt den et par ganger.Pizzabunn oppskrifta bakpå feks. Syns det blir en sånn tørr ekkel konsistens...minner om papir... Er det bare meg som ikke er begeistret for den? Noen tips til hva jeg kan bruke den til som ikke ødelegger maten? (beklager Torkil);)
Hei
Her kan jeg i hvert tilfelle love bedring, ny oppskrift i løpet av mars/april når det kommer ny sending. Cluet er å tilsette litt hvitost i røren det bedrer både konsistens og smak.
Vennlig Hilsen
Torkil:)
Jeg laget den pizzabunnen sist lørdag og syntes den var helt ok. Nå var min bunn litt over 1 cm tykk og lignet ikke på papir selv om den nok ikke var så luftig som hvetemelsbunner kan bli. Den var derimot veldig mettende, så jeg klarte bare noen få biter ;)
Jeg synes også den er helt okei....blir god og mett av den :ja:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.