< Tilbake til oversikten

Ketolyse bakemix

#1

Smile sa for siden:

Hva syns dere andre om den?
Har brukt den et par ganger.Pizzabunn oppskrifta bakpå feks. Syns det blir en sånn tørr ekkel konsistens...minner om papir... Er det bare meg som ikke er begeistret for den? Noen tips til hva jeg kan bruke den til som ikke ødelegger maten? (beklager Torkil);)


#2

MorStine sa for siden:

Enig i at det blir j#*lig tørt i pizzabunn. Men som tilsetning i brød, lapper ol synes jeg det fungerer bra.


#3

Smula sa for siden:

Jeg er heeelt enig med Mor Stine (som vanlig) - pizzabunnen var ikke noe særlig, men i brød går det fint.


#4

Torkil sa for siden:

Hei
Her kan jeg i hvert tilfelle love bedring, ny oppskrift i løpet av mars/april når det kommer ny sending. Cluet er å tilsette litt hvitost i røren det bedrer både konsistens og smak.
Vennlig Hilsen
Torkil:)


#5

Santa Sofia sa for siden:

Jeg laget den pizzabunnen sist lørdag og syntes den var helt ok. Nå var min bunn litt over 1 cm tykk og lignet ikke på papir selv om den nok ikke var så luftig som hvetemelsbunner kan bli. Den var derimot veldig mettende, så jeg klarte bare noen få biter ;)


#6

MorStine sa for siden:

:lol:

Kanskje vi burde giftet oss, Smula, måtte jo blitt ett radarpar!


#7

Smula sa for siden:

:eek:;):eek:
Hvem skal være hvit brud da....


#8

Pipp sa for siden:

Jeg synes også den er helt okei....blir god og mett av den :ja:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.