< Tilbake til oversikten

Wok med chilimarinert kylling, kokosmelk og pinjekjerner

#1

Gerd sa for siden:

Wok med chilimarinert kylling, kokosmelk og pinjekjerner

4 stk kyllingfilet

Marinade:
1ss hakket chili og 4-5ss olivenolje moses med stavmixer
75g pinjekjerner ristes gylne i tørr stekepanne og blandes i marinaden

salt
pepper
2dl kokosmelk
8-10 puter frossen spinat

Skjær kyllingfiletene i strimler og bland med marinaden. La stå og trekke smak på kjøkkenbenken i minst 30 min.
Varm olje i en wok. (Når det freser rundt en trepinne er oljen varm nok til at kyllingen kan legges i.) Stek kyllingbitene i 5-7 min under omrøring i den varme oljen. Dryss over salt og pepper.
Hell i kokosmelken og legg på spinatputene, kok opp og la trekke i 5-10 min. Rør av og til.

Serveres med jukseris. (Jeg raspet blomkål og noen fedd hvitløk sammen)
[color=#003300][/color]
[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=886&amp;albumid=130&amp;dl=1225288380&amp;thumb=1[/img]


#2

blåbær sa for siden:

Åå, denne virker god! Middag i morgen! Skal hente fram en kyllingfilet fra frysen og hive over i kjøleskapet med en gang! :) Og takk for påminnelsen om kokosmelka mi som står i skapet ...


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.