< Tilbake til oversikten

Pizzabunn (inspirert av Ingi)

#1

SusieBlues sa for siden:

Utgangspunkt for deig: forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=14083
(Ingis superdupergode boller)

9 ss soyaprotein
3 ss kruskakli
5 ss rømme
4 egg
100 gr smøreost
2 ts bakepulver
3 ss olje
4 ts Johannesbrødkjernemel

Alt blandes og helles over på en bakeplate med bakepapir.
Stekes øverst i ovnen på ca 200 grader til den får en fin brunfarge.(10 min??)

Ta ut og la de hvile bittelitt før du har på fyll.
Pizzaen stekes øverst i ovnen på 250 grader til osten er smeltet og har fin farge.

Kan antagelig brukes til to bunner dersom man vil ha en veldig tynn bunn. Denne ble nesten som grandiosa eller BigOne-tykkelse.

Jeg synes den ble veldig god, og lavkarbo-skeptiske barn likte den også!

Topping:
2x450g kjøttdeig stekes med tacokrydder. Litt ketchup eller annen tomatsaus spres først på bunnen. Deretter kjøttdeig. Masse løk og paprika. MASSE revet ost og så Oregano.

Enjoy!


#2

Sirius sa for siden:

Denne skal jeg prøve (pluss bollene) når jeg endelig finner ut hva slags proteinpulver jeg skal ha :rolleyes:
Mmmmm pizza....


#3

StineK sa for siden:

Lagde denne i går kveld - ble skikkelig godt etter min smak. Jeg droppa bakepulver da jeg ikke er glad i den smaken; bunnen ble ganske tynn, men sterk nok og smakte bra. :)


#4

Anka sa for siden:

Kan denne lages uten Johannesbrødkjernemel? og hvor får man evt. kjøpt det?


#5

SusieBlues sa for siden:

Det får du kjøpt hos SunKost og Life


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.