< Tilbake til oversikten

Når det gjelder å spise fisk, hver dag

#1

Megvel sa for siden:

For allmen sunnhet og sånn...:D
Teller følgende:

Reker?
Kaviar (miks, har mindre karbo, og er nammi!)
Rekesalat?

Noen som vil mene på en fredagsmorgen?


#2

jeef-micro sa for siden:

Er jo ikke farlig å spise noe av dette hver dag da... Det er sjømat. Jeg vet ikke helt hva du mener med at det teller jeg da, men jeg syns i allefallat reker og slikt er minst like bra som fisk :)


#3

Megvel sa for siden:

Jo altså, når det sies "spis fisk hver dag", kan jeg si "jadda, jeg elsker kaviar på lpb-et mitt..." Eller blir det like logisk som å si at egg er skalldyr? :p:p


#4

energibunten sa for siden:

det er omega 3 i all sjømat. Tror det rett og slett har med at all sjømat og fisk er kalde (ikke varmblodige som pattedyr) og da må fettet være flytende. Går en til varmere farvann kan man finne mer feite fisker med mer mettede fetter.

Omega 3 er jo et flerumettet fett som flyter i kald temp, så all sjømat teller.

krepsedyr, reker, skjell, kråkeboller, fisk. Alle høyt innhold med Omega 3.


#5

Distrea sa for siden:

Jeg mer sånn på en fredagskveld at "gjestekaviar" har ennå mindre karber:D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.