< Tilbake til oversikten

Fylte egg

#1

Gerd sa for siden:

Fylt egg
[font=Times New Roman][/font]
1 egg, deles i to, ta ut eggeplommen
[font=Times New Roman][/font]
Bland eggeplommen godt sammen med 1 ss norzolaost (eller annen smakssrik ost) og 1ss fløte.
[font=Times New Roman][/font]
Legg fyllet tilbake i de to halve eggene. Strø på grovkverna pepper


#2

Summer sa for siden:

Så enkelt og så spennende! :) (Godt vi får noen nye måter å innta egg på, siden mange av oss spiser ganske mange om dagen. )


#3

Pearl sa for siden:

Det var et kjempegodt TIPS. Begynner å bli litt lei av egg, men er kjempeglad i en skarp ostesmak. :_prikk:


#4

Gerd sa for siden:

Disse er kjempegode. Og jeg kan tenke det er godt med sprøstekt bacon i, røkelaks... osv... :sikle:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.