< Tilbake til oversikten

Soppform

#1

Trinelise sa for siden:

  • 150 g sopp = 0,45
  • salt
  • pepper
  • 2 stk. egg = 1
  • 50 gr fløte = 1,45
  • 1 ss finhakket persille
  • 1 ss finklippet frisk gressløk
  • 100 gr ost = 1Slik gjør du:

Ha evnt, skinke eller annet kjøtt formen

  1. Del soppen i båter og surr den lett i en panne. Smak til med salt og pepper.
  2. Pisk sammen egg, fløte og finhakket gressløk og persille.
  3. Ha soppen over i et ildfast fat og hell over eggeblandingen.
  4. Strø revet ost på toppen
  5. Stek på 175° C i ca. 20 minutter til soppen er mør og formen har fått en gyllen farge.

Totalt 4 karbohydrater


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.