#1
Tess sa for siden:
Noen som har peiling på dette? Tenkte kanskje å bruke til bakst, men ser at det inneholder litt aspartam, som ikke er spesielt bra? Har fått med meg prøveposer med jordbærsmak.
Tess sa for siden:
Noen som har peiling på dette? Tenkte kanskje å bruke til bakst, men ser at det inneholder litt aspartam, som ikke er spesielt bra? Har fått med meg prøveposer med jordbærsmak.
Distrea sa for siden:
jeg bruker 80-10 til baking, men med nøytral smak da. Er ikke så glad i jordbærpizza eller jordbær-brød:p men til kake er det sikkert bra :)
Tess sa for siden:
Bakte nettopp en kake med jordbær (la ut oppskrifta). Den ble god!
Får tenke på at jeg ikke spiser det hver dag, mht aspartamen. :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.