Tess sa for siden:
Dette blir som en slags suppe, bare med mye mat i og mindre suppe. Egentlig en tykk saus.
Lagde dette i dag og det ble nydelig. (Dette er nok til én person, doble i vei, hvis flere skal ha.)
Fres i masse smør i en stekepanne eller wok:
en neve stangselleri
en neve squash
fire-fem champignon (delt i to)
ha oppi en porsjon strimlet rent kjøtt (jeg brukte svin, men funker kanskje enda bedre med noe annet)
og ha til slutt oppi ca 1 dl creme fraiche, to ss fløte og litt vann for å spe sausen.
Viktig: krydre masse med hvitløk, piri piri (eller chili), paprikapulver, litt karri og litt salt.
Husk å krydre under hele prosessen, da trekker grønnsakene til seg all den herlig smaken. Lag den så sterk som ønsket.
Serveres rykende varm i suppebolle, og spises med skje. ;)
PS:
For de som har barn eller menn (samme kategori, det), er det bare å koke nudler eller frese poteter ved siden av. Så får de sitt "fullverdige" middagsmåltid (ta av litt av kjøttet før det blir for sterkt for barna, kanskje).