Nå står jeg helt blank ang fine fettkilder å variere med.
Så nå håper jeg noen kan komme med tips, for jeg merker at jeg begynner å gli tilbake til "fettfattig" kost, og det vil jeg ikke! Men så var det å huske alternativene igjen da nei, jeg har fremdeles ikke funnet igjen boka mi :mad:
I dag har jeg spist:
Frokost: 2 skiver (40g) lavkarbobrød (4,5kh/100), med smør og hvitost
Lunch: Ostelasagne (ca 200g) + 2 ts cocosa
Middag: Ostelasagne (ca 300g)
Mellom: Ost og skinke + 2,5 ts cocosa
Kvelds: Skal spise kylling når mannen kommer hjem fra jobb. Da blir det grønn salat som tilbehør
Alt for lite fett (og for lite grønt også, men det er enklere å gjøre noe med)
Gi meg alternative fettkilder, er dere snill.
(ikke bacon, for det rekker jeg sjeldent å steke meg, så det utgår alikevell)
Føler meg også litt for bundet til div oppskrifter jeg finner.
Jeg er INGEN kokk, og er elendig på å eksperimentere selv, så dersom det står 3 ss smør i oppskrifta, så tar jeg 3 ss. Kan da vel ikke gjøre noe annet? :rolleyes:
Vel, du bare lager kakao som på pakka, 2ss kakao, 2ss splenda, røre sammen, kok opp med 2dl vann, når det koker har du oppi 2dl vann til og en dl fløte. Ha oppi 2ss smør. Voila!
Majones kan brukes til mye ;)
Rømmedressing (sjekk oppskriftene) til salaten
Fløte i evnt. kaffe
Ofte som mellommåltid spiser jeg litt agurk med majones og litt grillkrydder el.
Eller egg med majones og salt og pepper (også veldig godt med litt reker til)
Paranøtter er fin fettkilde og bare 3 karboer på 100 g. Fint som et lite mellommåltid
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.