Spiser ikke svin (burde ingen!), men pleier steke soppen litt først på sterk varme med litt rød paprika i rapsolje, noen ganger slenger jeg med et par minimais (fra ICA eller Rimi; de har minst karber) mens jeg pisker etpar egg med krydder (hvitløkspudder og cayenne feks.) og en skvett soyafløte (fra Alpro), heller det over og drysser en neve reven hvit geitost sammen med et par oppklipte skiver kalunfilet naturell; nykverna svartpepper på toppen, skrur ned varmen til minimum og legger lokk på panna (!), lar det stå til osten smelter. Serverer med en klatt rømme spredd utover og litt finhakket purreløk strødd over.
Om du vil bruke bacon anbefaler jeg å starte med å steke det godt før du har i soppen. Ha i egg og det du vil ha av det andre litt senere.
Ferske urter som basilikum er dessuten nydelig til.
Dette ble kanskje mere omelett enn eggerøre; men det heter vel strengt tatt omelett når det er annet enn egg involvert. :cool:
Jeg har mest lyst på en enkel og grei frokost jeg da, som er kjapp å lage :confused: Har to barn, å han ene skal følges i barnehagen og han andre er åtte mnd å har ikke alltid like god tolmodighet. :)
Smurfine; Da steker du sopp og småkuttet bacon om kvelden, har det i kjøleskapet, og så heller du det på platen sammen med piskede egg om morgenen (du kan ha bare egg, eller en ss med melk/fløte eller vann pr egg, og litt salt, - herbamare urtesalt er nydelig).
kommer an på hvor sulten du er det ;) men tror mange ligger på ca 2 egg og halv palle bacon.
en annen ting soem er veldig enkelt og greit er å koke opp noen egg, Enkel mat i farta. Deler de i to eller fire har på litt majo og surrer epekeskinke eller favoritt pålegget ditt rundt.
Det vr enkelt da, men er dette da å regne som en lunc eller mellommåltid? Spiser man et egg eller flere egg? Hehehe, ikke så lett når man begynner å ikke er helt sikker på ting :o
et egg og ei skinkeskive vil jeg kalle mellommål, blir det mer vil jeg kalle det frokost eller lunsj.
mellommål skal jo ikke være store greier.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.