Tess sa for siden:
Surr ridderostskiver rundt en stangselleri. Friskt og veldig godt.
Tess sa for siden:
Surr ridderostskiver rundt en stangselleri. Friskt og veldig godt.
Tuppen sa for siden:
det er også godt å snurre ost rundt pålegg som : mår o.l... :sikle:
Tiki sa for siden:
Gammel tråd, men St. Agur eller nnen myk blåmuggost på stangseleri er da veldig godt.
TigerTove sa for siden:
Evt smøreost (tube er mest lettvindt) oppi "fura" på stangsellerien.
Kitt sa for siden:
Da vil du nok elske denne sausen/dipen:
:sikle::sikle::sikle:
Lykkeliten7 sa for siden:
Den hørtes kjempegod ut! :) Skal definitivt prøves :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.