< Tilbake til oversikten

Tess´grove müslibrød

#1

Tess sa for siden:

Nå har jeg nettopp kjempet en kamp på kjøkkenet, for å lage et brød som ikke smaker omelett. Jeg synes resultatet ble vellykket!
Håper noen kan prøve det og gi tilbakemeldig. Jeg er ikke så rutinert på karboutregning enda, så jeg håper på noen tilbakemeldinger på det.
Selv kom jeg fram til ca 3,5kh, lurer på om dette stemmer?

Svært enkel framgangsmåte:

2 egg
2 dl rømme
1 dl fløte
blandes godt

1 dl kruskakli
1 dl hvetekli
1 dl fedon musli
1 ss fiberhusk
2 ts bakepulver
1 ts salt

blandes og røres inn i det våte
smør en langpanne/ildfast form godt, og hell røra oppi, stekes i ca 40 min på 180 grader, litt under midt i ovnen.

Første gang jeg har laget denne, så det kan være at små justeringer vil forbedre det. :)


#2

Lava sa for siden:

Spennende... ;)


#3

Tess sa for siden:

Det blir ganske flatt, men sånn ca seks tykke brødskiver. Ganske godt, altså. Gleder meg til å prøve forskjellig pålegg i morgen.


#4

Tess sa for siden:

Noen som er kjappe til å regne ut karbo tidlig på morgenen?
Kan jeg spise brødet mitt til lunch? :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.