hørtes FANTASTISK ut... for godt til å være sant nesten, hvis man tenker hva som er i en dressing, så er det jo litt karber i de forskjellige ingrediensene... så hva er det i den som gjør at det kan være så lite som 0,2 ?
Type: Konserveringsmiddel. Forbindelse mellom E 200 og kalium. Veldig vanlig Allergi/skadelighet: Er noenlunde trygg i bruk.
E 211 Natriumbenzoat
Type: Konserveringsmiddel. Er ett salt av E 210. Det mest vanlige i Norge Allergi/skadelighet: Kan gi allergireaksjoner. Bør unngås i store mengder. Flere andre bivirkninger er omtalt her og der. Bør ikke gis til hyperaktive barn.
E 330 Sitronsyre
Type: Antioksidant, surhetregulerende og antiklumpmiddel Allergi/skadelighet: Ufarlig. Kan irritere i store mengder og skade tenner. Bruksområde: Finns i det meste. Frossenmat, hermetikk, drikkevarer
Svigerinnen min (som er snikleser her:p) kjøpte slik bernaisesaus sit vi var over og handlet. hun mente den ikke var like god som andre, men en absolutt greit erstatning med så lite karber:)
Boksen hun kjøpte så ut som sånne små baguettesalatbokser vet du, Distrea, sånn rekesalat, kyllingsalat ol. Sånne Denja og Delikatbokser.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.