< Tilbake til oversikten

Snaddermat?

#1

sma sa for siden:

Har så lyst til å lage noe godt til middag i dag, men jeg er helt blank.
Taco/tortilla hadde vi i går og fløtegratinerte koteletter hadde vi dagen før.
Noen som har noe tips?

Kanskje til og med tips til dessert?
Har ikke spist dessert siden jeg startet 7/1 så nå syns jeg at jeg kan unne meg litt. :)


#2

Gerd sa for siden:

Fyllt kyllingfilet( fylt med et par skiver ost, litt pesto og ev. spekeskinke/fenalår) med jukseris, sjampinjongsaus og salat er godt :sikle:

Dessert: krem og varme bær :D



#4

sma sa for siden:

Takker for tips. :klem:

Lurer faktist på om jeg skal gå for den karamellpuddingen. :sikle: Men jeg har så jeg kan lage den andre også. ;)

Middagen skal jeg tenke litt på. Har det jeg trenger til begge. :)


#5

sma sa for siden:

Den der mandelpuddingen - den skal stå i vannbad i ovnen?
Altså det er bare bunnen som står i vannet - det er ikke meningen at hele innholdet skal stå i vann?

Har satt den i ovnen nå, men ble plutselig usikker...


#6

Lisbeth sa for siden:

Jeg vil vel tro at det er bunnen som skal stå i vann.. Jeg har bare laget mandelpudding IV, og den skal ikke i ovnen...


#7

sma sa for siden:

Oki, jeg laget den første.. For å si den sånn så står den fortsatt i ovnen. Den var ikke i nærheten av å være stiv. Men får bare se den an. :)


#8

Nille sa for siden:

Når jeg lager creme brulee eller karamellpudding har jeg formen oppi vannbad hvor vannet står til midt på utenpå formen puddingen er i.
Det koker jo ikke rundt, så det er ikke fare for at det kommer vann oppi. Noen ganger stivner puddingen litt mer når den blir kald. Mener den skal være littegrann skjelven i midten iallefall.....

Lykke til :D


#9

sma sa for siden:

Takk for svar Nille. :)

Jeg endte med å sette den i kjøleskapet til slutt. Og så laget jeg en ny - nr IV. Det gikk mye fortere for å si det sånn. :p

Og middagen ble "himmelsk gryte", og ja - den var himmelsk! :D


#10

Lisbeth sa for siden:

Hehe..jeg tenkte akkurat på deg, og hadde tenkt til å finne igjen denne tråden for å høre hvordan det gikk med mandelpuddingen din.. :)


#11

sma sa for siden:

Ah.. Jo, det står i kjøleskapet fortsatt. :rolleyes: :D Men jeg laget den som du bruker, og da ble resultatet mye bedre!:D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.