Heisann alle sammen!
Som relativt fersk ketolyser så har jeg ett spørsmål angående baking! Jeg har forsøkt å tilpasse noen oppskrifter til lavkarbo gjennom å bruke splenda som sukkererstatning. Prøvde meg på noen kjeks basert på peanøttsmør her tidligere i kveld.... Det skulle være 150 g sukker i de og jeg brukte da 15 g splenda. Men det ble en merkelig smak av dette. Skyldes dette splenda? Bør man bruke mindre når man forsøker å oversette oppskrifter til lavkarbo??
Takker for svar!
Ellers så må jeg bare si at kroppen min trives på lavkarbo, går sakte, men jevnt ned i vekt og cm. Skulle selvfølgelig ønske at jeg hadde gått ned ti kg i går, men prøver å være tålmodig.... Masse gode tips og ideer her på forumet forresten. Mange flinke mennesker her.
for meg var faktisk splenda en vanesak.... i starten så syntes jeg den var... nja... ekkel.... men nå liker jeg den- tenker på det som sukker... og bruker det SJELDENT :p
Alt er vel en vanesak.... Har brukt det lite jeg også, men av og til er det kjekt å bake noe til kaffen som jeg også kan spise :) Og da må man jo ha noe søtstoff!
Synes også splenda har en forferdelig bismak om det er mye av det i en oppskrift.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.