< Tilbake til oversikten

Karbi i danskepølser?

#1

Millsi sa for siden:

De røde? Noen som vet? Skal til Danmark snart,og det er jo lettvint å VITE hva jeg kan spise når jeg er der. Det er bare svipptur,men en hel dag i København uten å vite hva jeg skla spise kan bli ekkelt :ja:


#2

Goggen sa for siden:

Det finnes med og uten. Du må nesten lese innholdet på dem. Akkurat nå har REMA tilbud på GØL rødvinspølse. Den er full av fett og 0-1 karbo pr.100 gram.

Men i Danmark, som overalt ellers er det jo mange smaker og varianter.

Men som sagt GØL fra Tulip er ok. Men den koster bare en tier for 300 gram, så å spare noe der i Danmark vil jeg tror er vanskelig :)


#3

Nille sa for siden:

Vanlige danske røde pølser har mellom 3.5 og 4 karber pr 100 gram.
Dansk salami (den røde) har mellom 2.5 og 3 karber pr 100 gram.

(Jeg har ført dem inn i Fitday en gang - dette programmet runder av under 0.5 ned til nærmeste hele og over 0.5 opp til nærmeste hele - derfor har jeg det ikke mer nøyaktig).

Du kan spise det samme i Klben som du ville spist hjemme. Det går greitt å be om ekstra grønnsaker om du ønsker det, og de reagerer ikke negativt om du ber dem ta bort poteter/ris eller pasta. I Nyhavn er det masse god fiskemat også....

God tur ! :D


#4

Millsi sa for siden:

TAKK!! Skal ikke dra for å spare så masse,men for å kose meg med mamman min!!! Gleeder meg!!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.