Hei. Lurer på en ting. Går det an å fryse stappe av blomkål/broccoli med meierismør? Eller blir det galt på grunn av smørret? Noen som har prøvd? Tenkte jeg kunne koke opp litt mengde med blomkål og stappe det i smør for så å fryse det. Mye enklere å bare ta etter det i fryseren, og får kanskje i meg mer grønnsaker på denne måten :o
Jeg handler frossen blomkål i Sverige. Den funker som bare det til stappe. Hvis du er usikker på smøret, kan du vel bare tilsette det etter tining? (Jeg er en sånn som fryser alt. Synes det er verdt et forsøk, og det verste som skjer er at det blir vondt.)
Det går helt flott å fryse ferdig stappe med smør (og event med fetaost hvis du tilsetter det). Jeg legger det i enporsjonsbokser og tar de opp etter hvert som jeg har behov for dem.;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.