< Tilbake til oversikten

Sodd?

#1

Bayone sa for siden:

Hvordan er det med sodd og karber? Vi er bedt i middag på søndag og der blir det servert sodd. Potet ved siden av regner jeg med, så den er grei, men hva med selve sodden? Litt kjedelig å ta med egen mat når man er bedt bort :o


#2

Distrea sa for siden:

syns du skal spørre kokken om det er mye mel i sausen jeg ;)


#3

xtra sa for siden:

Hvis det er ekte sodd som blir servert så tror jeg ikke du trenger å være engstelig. Det beste soddet kommer fra Inderøy Slakteri.

Da skal det ikke være sukker i buljongen, og soddbollene skal ikke ligge over 6 g kbh. Kjøttet er jo uansett ok, og gulrot kan du spise i moderate mengder dersom du har kontroll på resten av karboinntaket den dagen. Flatbrød til er sikkert ikke lurt :D

Om det er en eller annen blanding de bare kaller sodd, så vet jeg ikke.


#4

Bayone sa for siden:

Takk for svar:D Er rimelig sikker på at det er ferdigkjøpt sodd i sånne spann, så da kan jeg kanskje snike meg inn på kjøkkenet å se på boksen ;) Flatbrød hadde jeg tenkt å styre unna uansett ;)


#5

Paris sa for siden:

Noen som vet hvilket karbo-innhold disse spanna har? Jeg er også invitert på disse - og tror de kjøper sodd på obs eller noe.


#6

Dolsi sa for siden:

Spiste 1 liten tallerken sodd fra bøtte, og gikk rett ut fra ketose. Spiste da ikke gultot eller potet, ei heller flatbrød.
Kun kraft, kjøtt og kjøttboller.
Det er nok sikkert mel/ potetmel i de kjøttbollene


#7

Paris sa for siden:

Ja det eg også tror - at disse er stappa med stivelse... blææææ Eg vil ha med mine egne kjøttboller!


#8

Paris sa for siden:

Forresten noen som har en god oppskrift? Og evt hva jeg putter istedefor gulrot? Skal bruke kjøttboller (lager selv), kjøtt og sellerirot ihvertfall...

Jeg må bare ta med egen - de får si hva de vil... jeg kommer til verdens tynneste familie - uten overvekstproblem - så jeg får stadig høre at det er turer og sunn fornuft som skal til... Ja, og litt lchf tenker eg da...



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.