< Tilbake til oversikten

Fullkorn vs Fiber

#1

Kanutten sa for siden:

Har hatt en heftig diskusjon på jobb..... :eek:

Hele kollegagjengen går nå på knekkebrød. Inkl min lavkarbokollega og jeg.. :p

Vi spiser stort sett klibrød, men av og til disse Wasa Fiber pluss som har ca 5 karber pr skive..

MEN denne Wasa Fiber PLuss er ikke 100% fullkorn... Det er jo fordi den har mer fiber enn de vanlige.. Den er ikke laget av BARE hele kornet, hvilket FULLKORN tilsier.. Den har mer fiber i tillegg.. :D

De andre på jobb sier at FULLKORN er bedre enn høyt fiberinnhold... Siden man utnytter HELE kornet og kun det.. :rolleyes:

Si at lavkarbokollegaen min og jeg har rett da:
at når man først velger knekkebrød så er det FIBERINNHOLDET som teller og deretter hvor stor andel FULLKORN det er i det, og ikke motsatt?? :spent:


#2

Karin sa for siden:

Kommer vel an på hva man er ute etter. Jeg for min del er ute etter minst mulig karber, og velger derfor de samme produktene som du.


#3

Kanutten sa for siden:

Det var lavkarbo det var snakk om da :p

Det var heller ikke forståelse for at et knekkebrød ble myyyyye sunnere for en lavkarbobruker når det var mye proteiner og fett på pålegget... men men :lol:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.