< Tilbake til oversikten

Taffelost (den med tomat)

#1

KW87 sa for siden:

Den har jeg spist hver dag omtrent siden jeg begynte på kuren!!!
Så ser jeg i dag at den inneholder sukker:eek:

Da burde jeg vel kutte den ut??
Skal man ligge unna alt som inneholder litt sukker??

Tusen takk for svar:)


#2

Karin sa for siden:

Nå hadde jeg akkurat en sånn ost i kjøleskapet, og ble litt redd sjøl jeg. . . Men det står null g karber, så da stoler jeg på det. (Mente jo bestemt jeg hadde sjekket det da jeg kjøpte den da! Jeg pleier jo det.)


#3

KW87 sa for siden:

Jeg leste på pakken nå rjeg kjøpte den,og så bare at det stod 0 karber..

Ja,men hvordan kan den inneholde 0 karber når den inneholder sukker?


#4

Kanutten sa for siden:

Hvis det er så lite sukker i den at det er under 1 karbis kan de skrive 0...

Derfor regner alltid jeg med 1 karbis i alt som står 0 på..


#5

Karin sa for siden:

Men det er per 100 g. Spiser ikke mye om gangen da.
Jeg mener de har brukt hermetisk paprika i den, og at sukkeret sikkert er i laken derfra. Så er det også bare 3 % paprika. Og litt karber er det både i paprikaen og tomater - som det også er 3 % av.

I mitt hode kan det dermed umulig være ødeleggende mengder sukker i noen få osteskiver, selv om det selvsagt er en god idé å regne ett gram uansett - da er man trygg i alle fall.


#6

Kanutten sa for siden:

Jeg spiser både mel og sukker så lenge jeg holder meg under denne magiske grensa på 15 karber om dagen... Men jeg er i ketose opptil 40 gram, i allefall, så da er jeg enda rausere noen dager innimellom...:D


#7

sma sa for siden:

Om det står at en vare inneholder 0 gram karber så skal dere telle 1. Det er fordi de ikke er pliktig til å opplyse om verdier under 1. Det kan like gjerne være 0,9 gr karber pr 100 gr ost. :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.