Laget denne i dag, etter oppskrift fra et annet forum. Nyydelig!
Oppskriften kan selvsagt økes, jeg brukte 5 kyllingfileter i dag.
2 kyllingfileter
1 dl olivenolje
4-5 gode ss smeltet/mykt smør
1 dl revet parmesanost
1 ts paprikakrydder
1 ts oregano
Litt salt og pepper
Ha oljen i en bolle og visp inn smøret. Ha parmesanosten og krydderet i en annen bolle og rør godt sammen.
Dynke kyllingfiletene først i olje- og smørblandingen og så i osteblandingen. Dekk dem godt. Legg dem i en ildfast form og stek dem i ovnen på 175 grader i ca. en halvtime.
Server feks. med blomkålstappe, stekt sopp og strimlet stekt paprika.
Ah... Her var den jeg lette etter tidligere i uken, men da jeg søkte i søkefeltet kom bare Nille sin med den derre vanskelig majoen opp:rolleyes: Men her er den altså. Da skal den lages over påske:hungry:
I know, jeg legger som regel ut bilder i hver eneste oppskrift jeg legger ut for tiden, og liker at alle andre også gjør det, spesielt når det er snakk om litt mer spesielle retter. :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.