< Tilbake til oversikten

Parmesankylling

#1

Iset sa for siden:

Laget denne i dag, etter oppskrift fra et annet forum. Nyydelig!
Oppskriften kan selvsagt økes, jeg brukte 5 kyllingfileter i dag.

2 kyllingfileter
1 dl olivenolje
4-5 gode ss smeltet/mykt smør

1 dl revet parmesanost
1 ts paprikakrydder
1 ts oregano
Litt salt og pepper

Ha oljen i en bolle og visp inn smøret. Ha parmesanosten og krydderet i en annen bolle og rør godt sammen.
Dynke kyllingfiletene først i olje- og smørblandingen og så i osteblandingen. Dekk dem godt. Legg dem i en ildfast form og stek dem i ovnen på 175 grader i ca. en halvtime.

Server feks. med blomkålstappe, stekt sopp og strimlet stekt paprika.


#2

Selma sa for siden:

Den hørtes veldig god ut:sikle: Er det noe en kan spise på Lindberg?? Har ennå ikke helt peiling på hva jeg kan spise og ikke spise sånn mtp fett:o


#3

Iset sa for siden:

Ja det regner jeg med. Jeg hadde gjort det, iallfall. :)


#4

Selma sa for siden:

Da tror jeg at jeg prøver denne allerede i morgen:D Takk skal du ha:)


#5

Lava sa for siden:

Takk, dette hørtes godt ut! nam
:klem:


#6

Iset sa for siden:

Nå står dette i ovnen, nam! Jeg bruker MYE mer parmesan enn i oppskriften da, dekker dem så godt at man ikke ser hva som ligger under. :knegg:


#7

MorStine sa for siden:

Ah... Her var den jeg lette etter tidligere i uken, men da jeg søkte i søkefeltet kom bare Nille sin med den derre vanskelig majoen opp:rolleyes: Men her er den altså. Da skal den lages over påske:hungry:


#8

kamp sa for siden:

Noen som har et bilde av denne?





#12

Iset sa for siden:

I know, jeg legger som regel ut bilder i hver eneste oppskrift jeg legger ut for tiden, og liker at alle andre også gjør det, spesielt når det er snakk om litt mer spesielle retter. :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.