Jeg blir litt frustrert av å lese tabeller for å beregne karboinnholdet i et måltid. I to av mine tabeller står det at medisterfarse har mindre enn 1 karbohydrat - mens medisterkaker (har på lavkarbo) står oppført med "skyhøye" 6-7 (husker ikke helt).
Noen som vet hva som er korrekt ?
Har snakket med en slakter, men ingen vil fortelle hvor mye potetmel de tilsetter pr kilo.
Ville vært flott med en avklaring på dette fordi jeg så langt har levd i den troen på at det var lite kh i medisterkakene jeg ofte steker.
Da må jeg ta en ny prat med slakteren min igjen - for han garanterte meg at det ikke var mel i medisterfarsen - men derimot små mengder glutenfritt potetmel hmmm. Medisterkakene skal jeg i hvert fall holde meg unna en stund :D
glutenfritt potetmel er vel også karber? dette er ikke jeg noen mester på;) Spør slakteren din du, for å være sikker. jeg har svart utifra ferdig produkter du kjøper i daglivare forretningen.
Hvis kroppen din tåler å spise disse farsekakene godt, at du fortsatt går ned, eller lever bra, så ser jeg ikke noe grunn til å slutte med de :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.