< Tilbake til oversikten

Heistad vaniljesaus

#1

Lisbeth sa for siden:

Hvordan lager man vaniljesaus/krem av vaniljesausen til Heistad uten melk??


#2

sma sa for siden:

Hehe, lager ikke. :p


#3

Nille sa for siden:

Med 50/50 fløte og vann isteden ? Det er iallefall bedre enn melk.. Har aldri prøvd å lage den med bare vann, det blir sikkert en vassen affære !

Eller du kan prøve å lage den med soyamelk, om du ikke tåler melk eller fløte vanlig


#4

Lisbeth sa for siden:

Jeg kokte opp pulveret med 1 dl fløte og 3 dl vann. Får se hvordan det blir når den får avkjølt seg :)


#5

totitten sa for siden:

hvordan gikk det med sausen ?


#6

Iset sa for siden:

Hvis jeg ikke husker feil så har Dingpot en oppskrift på lavkarbo-vaniljesaus her inne? :leter:


#7

Distrea sa for siden:

venter spent:D


#8

Lisbeth sa for siden:

Den ble god (selvom "vanlig" vaniljesaus er bedre) Ellers kan man sikkert bruke soyamelk :)



#10

Distrea sa for siden:

:D takk, da er den lagret


#11

Smula sa for siden:

Jeg har laget denne flere ganger med halvparten vann og fløte. Synes den er kjempegod!
Det beste er faktisk å bruke 2 dl fløte og 2 dl vann. Da blir den når den avkjøles tykk og litt puddingaktig i konsistensen. Litt bringebær på toppen der da... :p:p


#12

ølmage sa for siden:

Hvorfor ikke lage dem fra bunnen av ?? 5-6 eggeplommer, søtning, vanilje stang/essens. Piskes opp. settes på sval varme. Spe den med fløte. burdejo være bra for de som trenger litt fett..:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.