< Tilbake til oversikten

Eksotisk Kylling

#1

Romle sa for siden:

Tror dette er noe som kan spises uten prob.

Stek kyllingen nesten ferdig

Bland så:
4 dl rømme/Creme Fraiche
1 ss mangochutney (denne er det vel litt sukker i)
4 ss chillisaus
2 båter hvitløk
1 ts paprikapulver
1 ts pepper
1 ts buljongpulver
1 1/2 ts tørket estragon
2 dl revet ost

Sausen helles over kyllingen og stekes til kyllingen er klar ca 20 min.
Serveres med salat eller ris til de som kan spise det.

Sterkt men godt ;)


#2

Hjørdis sa for siden:

Må bare fortelle at jeg har hatt denne til middag i dag. Noe sukker er det vel her, men, men. Hadde ikke estragon, så det hoppet jeg over, hadde heller ikke paprikapulver så tok 1/2 ts cayenne istedet:D, men resten var etter oppskrifta, ja hadde nok drøye spiseskjeer med mangochutney, kjempegodt. Anbefales til alle som liker mat med smak. Nammi, nammi:sikle:
Delte kyllingen i fire, krydret med litt urtesalt og pepper, stekte 1/2 time på 220 gr, snudde bitene, stekte 20 min, slo over sausen og stekte 20 min. til. Serverte med jukseris. Gleder meg allerede til lunsj imorgen. Da skal vi spise rester:D
Bare fortelle hvordan jeg tilberedte jeg, Romle. Håper det er i orden:)


#3

Romle sa for siden:

Helt i orden. Det er ikke akurat min oppskrift ;) Alle finner sin måte å gjøre det på. Bra du likte den. Den er veldig populær her hejmme også.


#4

Hjørdis sa for siden:

Greit å safe, var vel her en stund det var veldig fokus på opphavsmenn (og kvinner):D


#5

Romle sa for siden:

:).


#6

Hjørdis sa for siden:

Jeg synes også det er hyggelig å gi tilbakemeldinger når jeg finner noe virkelig godt her inne. Og denne kyllinggreia vil nok bli en gjennganger hos oss også:ja:


#7

Romle sa for siden:

:klem: Koselig å høre at andre kan bruke det en legger ut her av oppskrifter. Takk for tilbakemld.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.