< Tilbake til oversikten

soyafloker

#1

cilemora sa for siden:

hvordan "tilbereder" dere det??
kjøpte en pakke i dag, 3,1g karber...
ser jo godt ut, meeeen...
smaker jo laaangt fra godt :(

noen tips??


#2

Georgine sa for siden:

Øvelse gjør mester ;)

Jeg syntes heller ikke det var særlig godt til å begynne med.. men nå går det ned på høykant med soyamelk på.

I starten tok jeg litt sukrin på eller noen bær i så jeg kunne kamuflere at flakene i seg selv smakte høgg!


#3

Lindabtn sa for siden:

Signerer Georgine. Ho er mestern her inne på soyaflak :p
Kjøpte meg noen poser jeg også men tok i begynnelsen feil av soyamelken. Brukte først den som var sukret og jeg synes det var kjempe godt. Men så hadde jeg jo seff tatt feil type soyamelk og da var det ikke fult så godt lenger.
Men det er godt med heistad jordbærsyltetøy og splenda på :sikle:
OG, jeg må si de små (som ser ut som små havregryn) er bedre enn de store. Men det er jo seff smak og behag :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.