< Tilbake til oversikten

Søtningsstoff?

#1

Trinelise sa for siden:

Quality Strø: Dette produktet skal erstatte sukker, når det blir brukt som strø. Eksempler på dette kan være:

  • på vafler

  • på jordbær

  • på kaker eller desserter

  • på morgencerealier (havregryn, corn flakes)

  • i kaffe eller te Quality Strø er delvis krystallisert i konsistensen for å gi en følelse av noe som ”knaser” når det spises.
    Ingredienser Quality Strø:

  • Polydextrose (E1200)

  • Antiklumpningsmiddel (silisiumdioksid)

  • Sukralose (E955) (mindre enn 1g per kilo

  • Acesulfam K (mindre enn 0,5g pr. kilo)
    Næringsinnhold per 100 g:

  • 100 kcal

  • 0 gram fett

  • 0 gram karbohydrat

  • 90 gram kostfiberKan dette være noe å bruke istedenfor Splenda som det er noen karbohydrater, noen som vet ?

Hilsen Trinelise


#2

Iset sa for siden:

Jeg tror jeg ville gått for Sukrin istedet.


#3

Nille sa for siden:

Fribol oppfører seg bedre i bakverk enn Sukrin ...... sier min mor - som rapporterer om veldig gode resultater i bruken av dette. Det krystalliserer seg ikke, slik sukrin dessverre gjør.

Har fått masse oppskrifter fra henne med Fribol isteden for sukker. (oppskrifter hun har fått via Fribol (via ernæringsfysiolog Anne-Marie Aas, Aker Universitetssykehus))og testet ut, siden min stefar har diabetes II). Men dessverre inneholder de mel, - og jeg har ikke fått prøvd ut med alternativer enda.

Personlig ville jeg prøvd Fribol siden jeg ikke er fornøyd med Sukrin.


#4

KW87 sa for siden:

Hvor får man kjøpt Fribol tro?:rolleyes:


#5

Trinelise sa for siden:

Tusen takk for svar til begge to!
Da går jeg for Fribol, har brukt Splenda til nå, men synes det er dumt at karbohydrater jeg kunne brukt til andre ting blir brukt i teen min!


#6

Alyssa sa for siden:

På apotek :)


#7

Tuppen sa for siden:

Fribiol er faktisk ikke så dumt.. men jeg holder meg til sukrin jeg også... har prøvd fribiol... smaken er som baken ;)


#8

Alyssa sa for siden:

Bismak på fribol?


#9

Tuppen sa for siden:

etter min mening ja... smaker ikke søtt direkte.... og når jeg har prøvd den i bakst så har jeg merket en rar smak som ikke skal være der om du skjønner....?


#10

nalana sa for siden:

Hvordan ligger de an prismessig da? Kanskje det kan blandes med Splenda eller sukrin for best resultat?


#11

Tuppen sa for siden:

de ligger på prisen mellom 40-50 kr.... varierer fra apotek til apotek.... men jeg betalte ikke over 50 kr hvertfall.... tror det var 40 ....


#12

nalana sa for siden:

Boksen ser veldig liten ut ved siden av jordbæret. Hvis den er så liten blir den jo dyr å bake med. Vet noen hvor mye den inneholder slik at vi kan sammenligne med Splenda eller Sukrin.


#13

Tuppen sa for siden:

inneholder 150 g pr boks.... jeg synes den er for dyr til å være så liten... for den blir vips tom... for sukring og splenda bruker du jo mindre av og boksen varer mye lenger... vil ikke kritisere fribol- men det er min mening.... :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.