< Tilbake til oversikten

Grytesurr = 4,7 karbohydrater

#1

Trinelise sa for siden:

150 gr strimlet svinefilet (eller plukk kjøttet av en halv kylling)
50 gr bacon skåret i små biter
150 gr sjampinjong = 0,3
50 gr løk = 2,85
50 gr kremfløte/eller rømme = 1,45
30 gr meierismør = 0,3Brun bacon og kjøtt. Sleng oppi løk og sjampinjonger i god tid før kjøttet er ferdigstekt. Krydre med salt og pepper(eller krydder etter eget ønske). Hell over kremfløte og la det surre til fløten er kokt litt inn og er lys brun.


#2

sma sa for siden:

Dette hørtes knallgodt ut!
Hvor mange personer holder dette til da? :rolleyes:


#3

Trinelise sa for siden:

Det er kjempegodt og lettvint å lage, og i tillegg LITE med karbohydrater.
Det er beregnet til en person, men det er mektige porsjoner.

Hilsen Trinelise


#4

sma sa for siden:

Takker for svar. :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.