3 egg
30 gram kruskakli
En god neve malte linfrø
1/2 beger cottage cheese
1 ts bakepulver
1-2 ts johannesbrødkjernemel
Mos egg og cottage cheese sammen med stavmixer til klumpefri røre først. Tilsett så det andre og rør godt sammen.
La svelle 20-30 minutt
-Røra skal bli såpass tykk at du kan legge de på bakepapir som runde boller med en spiseskje. Blir røra for tynn, mal litt mer linfrø og bland i.
Dypp ss. i kaldt vann før du lager bollen (ganske klebrig)
Stekes på 200grader til de har fått god stekefarge.
Det blir jo ikke som ”vanlige” boller, flyter litt utover under steking,
men blir såpass høye at man kan dele de i to.
Dette var godt Gerd, tusen takk, oppskriften ligger nå på mine favoritter:D.
Røra/deigen ble helt fin. Jeg lagde 15 stk og de fløt nokså mye ut. Mine ser mer ut som mini grove pitabrød. Neste gang vil jeg lage 12 stk slik at de blir litt større. Jeg kan enten dele dem med pålegg på begge delene eller fylle dem som vanlige pitabrød:p.
Får hvertfall kjøpt knuste...jeg brukte knuste, funka fint det og.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.