Fibrilla sa for siden:
Jeg er helt fersk her inne. Pga fibromyalgi, har jeg blitt rådet til å skifte om til lavkarbodiett. Mens jeg prøvde å sette meg inn i konseptet lavkarbo, ble jeg fristet til å prøve Atkins. For det første for greie å forstå konseptet, for det andre var det den jeg fikk tak i gratis bok om. :o Jeg har nå startet på den såkalte induksjonen. Jeg har ca 20 kg til overs til idealvekten min, så de kan gjerne skli bort, men ingen hast. Smerter er drivkraften her. Jeg tror jeg forstår litt av avkarbokonseptet nå, men jeg er litt usikker. Jeg har ikke tid og ork akkurat nå til å følge full Atkins, men det frister å få litt vekttap også. Egentlig er jeg motivert, men det tar på den lille tiden jeg har å prøve å finne ut hva pokker jeg kan spise. Jeg har funnet oversikten deres ol, men jeg sliter med å skjønne hvordan jeg får god mat på induksjon. Det store spørsmålet er vel egentlig om man vil kunne miste greit med vekt også ved å følge en roligere utgave av lavkarbo? Da tenker jeg generelt å forholde seg til lavkarboretter uten detaljtelling av ant karber?
Om noen skjønnte noe av dette babbelet og kan svare meg, så blir jeg fryktelig glad. :D