1 brokkoli bunt i småbuketter
3 sjalottløk delt i 4
1\5 av hver parika av fargen rød, grønn og gul (disse var ganske små)
1\5 squash i terninger
1 pk aspargestopper
1\5 purre
3 hvitløksbåter i chilimarinade
2 buljongterninger (hvorav en er grønnsak og en er kjøtt)
2 bokser hermetiske knuste tomater, jeg brukte en med hvitløk og en med basilikum og oregano
Wok\stek grønnsakene litt i smør
krydre med kveret pepper
helle over 2 bokser tomater
ta i buljong
La dette småputre i ca 10 min. Voila!!!
Jeg hadde biff til og det var kjempe godt :sikle: Passer til både kjøtt og fisk
Dette minner meg om grønnsaksgreia jeg lager i det evinnelige, men da steker jeg alle grønnsakene (et vilkårlig utvalg), putrer dem i knuste tomater, heller over i form og gratinerer med ost til den blir gyllen. Spiser med rømme. Yum!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.