< Tilbake til oversikten

Grønnsaksragu

#1

Lindabtn sa for siden:

Lagde dette i dag og det var sannelig godt...

1 brokkoli bunt i småbuketter
3 sjalottløk delt i 4
1\5 av hver parika av fargen rød, grønn og gul (disse var ganske små)
1\5 squash i terninger
1 pk aspargestopper
1\5 purre
3 hvitløksbåter i chilimarinade
2 buljongterninger (hvorav en er grønnsak og en er kjøtt)
2 bokser hermetiske knuste tomater, jeg brukte en med hvitløk og en med basilikum og oregano

  • Wok\stek grønnsakene litt i smør
  • krydre med kveret pepper
  • helle over 2 bokser tomater
  • ta i buljong

La dette småputre i ca 10 min. Voila!!!

Jeg hadde biff til og det var kjempe godt :sikle: Passer til både kjøtt og fisk


#2

Bjella sa for siden:

Denne skal jeg prøve til biffen til lørdag.


#3

Lindabtn sa for siden:

Hvordan smake raguen Bjella?? Lagde du den?
Kjempe god :sikle:


#4

Bjella sa for siden:

Ja jeg lagde den. Veldig god, men litt salt. Tror jeg tar kun 1 buljongterning i neste gang. Men den skal lages i igjen!!!


#5

Photobscura sa for siden:

Dette minner meg om grønnsaksgreia jeg lager i det evinnelige, men da steker jeg alle grønnsakene (et vilkårlig utvalg), putrer dem i knuste tomater, heller over i form og gratinerer med ost til den blir gyllen. Spiser med rømme. Yum!


#6

Lindabtn sa for siden:

Det skal stekes først da vettu Photobscura :p
Og det er digg :sikle:


#7

Photobscura sa for siden:

Skjønte re da :p Men wooking er jo ikke helt det samme, for da skal de være krispy, jeg foretrekker dem skikkelig moist;) GODT stekt med andre ord!


#8

Lindabtn sa for siden:

Åreit a.... Crispy :p



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.