< Tilbake til oversikten

Da er jeg i gang med ketolysekuren,og har noen spørsmål

#1

KW87 sa for siden:

Ja,da er jeg i gang:spent:
Første dagen i dag!

Frokost: 2 egg og 3 skiver bacon.
Lunch: halv grillet kylling
Middag: 200g kjøttdeig,1 skive bacon og 100g rømme stekt sammen,med krydder og 100 gram brokkoli!
Ble mett og god:) Ser det greit ut?

Tenkte å bake lapper nå,og spise til kvelds..?

Er det noen som har en god oppskrift på dressing? MÅ ha det på salaten!
(Kan jeg spise den greske dressingmixen til knorr? )


#2

Gerd sa for siden:

Maten din ser grei ut, men prøv i vertfall å ha grøntfor til minst to av dagens måltid.

Ikke vær redd for fett. Husk masse vann :)

Den dressingmixen i småposer (3 i pakka) ? Den har ikke innholdsfortegnelse, så den har jeg unngått :ja:

Når jeg søkte på dressing i oppskrifter kom det frem en del tråder.. Verdt å sjekke kanskje forum.lavkarbo.no/search.php?searchid=1008395


#3

Gerd sa for siden:

Og forresten: Lykke til :heia:


#4

KW87 sa for siden:

Tusen takk Gerd:D

Ja,glemte å skrive at jeg spise litt salat til kyllingen!

Skulle lage grove lapper til kvelds,men så har jeg glemt å kjøpe linfrø,så det får bli i morgen!
Blir skinkesalat i kveld isteden!

Fett ja.. Hvor mye fett burde jeg få i meg på en dag?


#5

Gerd sa for siden:

Vet ikke eksakt hvor mye, men jeg steker all maten i smør, har smør på varme grønnsaker, smør i sauser, supper.. Smører tykt lag med smør på lapper og brødskiver viss jeg har det... :)


#6

terry sa for siden:

Tror det annbefales ca 2 ss med fett(smør) til hvert måltid


#7

Gerd sa for siden:

:ja: mener jeg har lest det jeg også. :)


#8

Gerd sa for siden:

Linken funka ikke den :o

Tips: Gå på søk, velg avansert, skriv dressing og velg oppskifter. Da kommer det opp masse godt ;)


#9

KW87 sa for siden:

Da er jeg på 3. dagen på ketolysekuren,og i går kveld sjekket jeg om jeg var i ketose og det var jeg sannelig,allerede:D
Veide meg i mårrest,og har gått ned 1,1 kg allerede!! :heia:


#10

Smula sa for siden:

Iduns Rømmedressing. I moderate mengder.


#11

terry sa for siden:

Gratulerer så mye! :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.