< Tilbake til oversikten

Holdbarhet på tunfisksalat

#1

Up-and-down sa for siden:

Jeg lagde egge- og tunfisksalat med majones og rømme, inspirert av et par oppskrifter her på siden.. Lagde alt for stor porsjon, og nå lurer jeg på hvor lenge den holder seg? Lagde på lørdag.


#2

Gerd sa for siden:

Jeg tenker på det som ferskvare og vil si 2-4 dager... Men du kjenner det på lufta viss ikke den er god lenger... :)


#3

Up-and-down sa for siden:

OK, da må jeg nok bare innstille meg på å kaste mesteparten... Den blei jo god, men orker ikke spise den til frokost, lunsj, middag og kvelds for å få den spist opp.... Da er jeg redd jeg blir så lei den at jeg aldri lager den igjen. Må vel bare lære meg å lage mindre porsjon neste gang!


#4

Gerd sa for siden:

Prøv å fryse den? Er ikke sikkert det går, men viss du likevel må kaste den, så er jo det verdt et forsøk. Bare husk å tine den i kjøleskapet :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.