dette r favorittmaten her i huset!!
1 stor pakke kyllingfilet
2 pakker med tine kremost. Jeg liker pepper og urter
2 fedd hvitløk
1 boks fløte
litt smør
Del kyllingen i små biter og stek de forsiktig i pannen. Ha de oppi blandingen av fløte og kremoster som har kokt opp til en tykk og deilig saus. Finhakk hvitløken og ha de oppi sausen.
Bacon er et MUST. Blir godt og salt. Brokkoli og blomkål er deilige grønnsaker til.
Kapp opp noen brokkoli topper, skjær noe blomkål i skiver (stekes først), sleng i noen rosenkål og asparges (bønnespirer og sopp går også) så har du min favoritt middag for tiden.
Så da var jeg ikke så oppfinnsom som jeg trodde da :nei: hehe!! Men nyydelig er den!! mannen min liker den ikke så godt,så da er jeg glad han er mye borte :ja:
Denne var veldig god og er i min "noe godt til middag" liste :)
Men ser at her er det potensiale for videre forskning f eks med sopp, asparges, squash eller aubergine samt at å gratinere den i ovnen tror jeg jammen meg er en god ide! Har veldig lyst å prøve den med noen av de andre tine kremostene også :D
Jeg har laga dette OFTE! Mmmm! Jeg pleier å bruke philadelphia som regel, og så krydrer jeg innimellom med curry eller garam masala, og putter oppi alt av grønnsaker jeg har tilgjengelig. Løk er must for meg, bacon spiser jeg vel egentlig ikke. Basen er alltid det samme, men den er forskjellig fra gang til gang, som en slags lavkarbo pytt i panne :)
Gratinere den med ost, eller gratinere den i det hele tatt er også kjempegodt!
Denne retten vil være noe av det jeg kommer til å savne mest når jeg kutter ut meieroprodukter.
hjælp... denne ble litt for heavy (tykk og FEIT) for meg.. :) og jeg spiser mye fett altså :P
Tror jeg må droppe fløte, eller rett og slett holde meg til gryta med seterrømme, kokosmelk og karripasta. Den føltes bedre balansert.
Det er vel dette med hver sin smak. Idèen var uansett god.
Spiste denne nettopp, fyllte på med litt løk og paprika, meget god må jeg si.:p
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.