
Karbosara sa for siden:
Kyllingsaus
1 boks crème fraîche
ca 50g norzolaost
ca 1 ss kyllingbuljong (flytende fra Toro)ikke blandet med vann!
Litt hakkede valnøtter
Kok opp cf. Legg ost og buljong oppi og la det småkoke til osten er smeltet. Kan hende det er lurt å ikke ta i all osten på en gang, smak til, så den ikke blir for sterk. Bruk stavmikser for å fjerne evt grønne prikker...
Stek kyllingfileter, og hell sausen over filetene de siste to minuttene de ligger i panna, og la de surre.
Når dette serveres med valgfrie grønnsaker til, er det godt å drysse hakkede valnøtter over
Dette er kjærestens favorittsaus...han nammer gjennom hele måltidet når vi spiser denne...
...fabelaktig som dip til selleri når den er kald...og den egner seg også som smakstilskudd på brød eller lapper...
Vel bekomme!:):D:p;)