Brumm sa for siden:
Hva kan jeg bruke?
Må jeg bruke et spes. merke eller kan jeg spise santa maria sin f.eks.
Brumm sa for siden:
Hva kan jeg bruke?
Må jeg bruke et spes. merke eller kan jeg spise santa maria sin f.eks.
Selma sa for siden:
Egentlig burde du bruke hjemmelaget krydder eller de du får på glass (Hindu?) siden de på pose har for mye karber i seg. Men jeg bruker de ferdigposene, og det har gått bra til nå:D
Oppskrift på hjemmelaget krydder finner du her forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=14056&highlight=tacokrydder
Iset sa for siden:
Hjemmelaget eller rett og slett kun spisskummen (som er hele tacosmaken, faktisk) er best. Hindu sitt smaker rompe. Det inneholder ikke spisskummen, så jeg skjønner ikke hvordan de kan kalle det tacokrydder engang, det smaker jo ikke tacokrydder.
Brumm sa for siden:
Takk. Har spisskum, så da prøver jeg det neste gang.
[font=Comic Sans MS][/font]
Nytt spm. Hva steker dere i? Bare olje eller noen smør?
Iset sa for siden:
Smør (meierismør, ikke margarin selv om noen kaller det for smør), eller kokosfett. Olje bruker jeg sjelden, da det ikke tåler så høye temperaturer. Mettet fett er det beste å steke i.
Brumm sa for siden:
Takk igjen Iset. :klem:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.