< Tilbake til oversikten

Tacokrydder

#1

Brumm sa for siden:

Hva kan jeg bruke?
Må jeg bruke et spes. merke eller kan jeg spise santa maria sin f.eks.



#3

Iset sa for siden:

Hjemmelaget eller rett og slett kun spisskummen (som er hele tacosmaken, faktisk) er best. Hindu sitt smaker rompe. Det inneholder ikke spisskummen, så jeg skjønner ikke hvordan de kan kalle det tacokrydder engang, det smaker jo ikke tacokrydder.


#4

Brumm sa for siden:

Takk. Har spisskum, så da prøver jeg det neste gang.
[font=Comic Sans MS][/font]
Nytt spm. Hva steker dere i? Bare olje eller noen smør?


#5

Iset sa for siden:

Smør (meierismør, ikke margarin selv om noen kaller det for smør), eller kokosfett. Olje bruker jeg sjelden, da det ikke tåler så høye temperaturer. Mettet fett er det beste å steke i.


#6

Brumm sa for siden:

Takk igjen Iset. :klem:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.