< Tilbake til oversikten

Sellerirot- ravioli

#1

Gerd sa for siden:

Prøvde dette i dag, og serverte ved siden av nakkekoteletter. Nydelig :sikle:

Selleri-ravioli ( ca 4 personer)

1 sellerirot skjæres i tynne skiver, som igjen stikkes ut med utstikker eller skjæres i biter på ca. 5-6 cm.
Kokes 2-3 minutter i lettsalta vann.
Restene grovhakkes og kokes i 1dl fløte og 1-2 ss smør til sellerien er mør og det er blitt en tykk grøt. Smak til med salt og pepper. Moses litt med stavmixer.

Mosen legges med ts mellom to lettkokte sellerirotskiver.Lettest å anrette rett på tallerken.. Voila :D


#2

Rattata sa for siden:

Denne har jeg spist to dager på rad nå - kjempegod! :ja:


#3

Valeriana sa for siden:

Sellerirot er godt, jeg bruker det både kokt, stekt og som mos. Takk for tipset!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.