< Tilbake til oversikten

Nakkekoteletter?

#1

Brumm sa for siden:

Hvordan tilbereder dere dette? Koker dere de ut i pannen så de blir møre?
Tilbehør?

:D


#2

Kanutten sa for siden:

Jeg steker mine kottiser i steikovnen.... Da blir fettet sprøtt og saftig.... :sikle: Og serverer dem med surra løk, bacon og sopp i rømme.... :sikle: Og gjerne en brokkolikvast til..



#4

Brumm sa for siden:

Tusen takk. :)
Da blir det fløtestekte nakkekoteletter i morgen.


#5

LiseSJ sa for siden:

Jeg vet denne tråden er gammel men jeg drar den opp igjen med min noe egenkomponerte middag i dag som så slik ut:

Har lagt oppskriften på bloggen min her
Kom gjerne med innspill om hva som er bra eller hva som kunne vært bedre, jeg er jo ganske ny på dette..


#6

marjusen sa for siden:

Spurte deg om brødet jeg. Hehe.


#7

LiseSJ sa for siden:

hehe ser det :) Jeg syns brødet var supergodt, venninnen min mente det var det beste hun hadde smakt, jeg er jo veeeldig glad i litt lysere brød, men er absolutt et genialt alternativ spør du meg :) Er også veldig mettende, så du behøver ikke så mye av det heller :) Ingen gummikonsistens i det heletatt. Jeg brukte olivenolje i stedet for matolje som det står der da :)


#8

MoaMoa sa for siden:

Steker de bare i pannen i smør jeg. Etter å ha tatt de ut så heller jeg fløte i pannen å koker opp til saus. Raskt og enkelt, men KJEMPEGODT!!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.