< Tilbake til oversikten

Ferdig med intro.hva nå??

#1

deeluxe sa for siden:

Imorgen er jeg ferdig med de 14 dagene på intro. Hva gjør jeg nå??


#2

HP sa for siden:

Hei!

Hvis du ikke har lest den, så kjøp og les "Den Nye Slankerevolusjonen".
(Link til boken hos haugen bok i signaturen min...)

Nå når du er ferdig med introen, og du føler at kroppen har stabilisert seg, kan du begynne å øke karbohydrat inntaket litt. ca 5 gram per uke sier boken. 20g-25g-30g-40g-45g-50g osv. Ikke alle som er like flinke til dette, meeen det er slik det skal gjøres.

På introen kuttet du også ut en rekke matvarer som du nå kan spise litt av innenfor rammene over. Men, når du introduserer matvarene igjen, bør du ta det gradvis. Dette for å identifisere matvarer som ikke har helt heldig virkning på deg... Det er individuelt. (Søtsug/matsug, ukjente allergier osv.) (f eks aspatam)

Du vil nå "platåfaser" der vekten vi stanse opp, her kan trening vær et godt tips, samt å redusere karbomengden litt. Lest om flere som har kommet seg av platåene ved å forandre på treningsopplegget. Turgåing til sykkling, svømming osv. Men selv om en er på et platå, så vil kroppen forandre seg... ;)

Når det er sagt, så er det ikke uvanlig at mangen mer eller midre følger introen fram til de når målet sitt... Det er ikke det beste, og det vil gjøre at du vil trenge lengre tid i pre-vedlikeholdsfasen....

Håper du vil dele dine erfaringer i introduksjonsfasen!

Kilo, cm, energi, andres kommentarer osv... :)

Lykke til videre!

HP


#3

deeluxe sa for siden:

Det jeg er interessert i nå er å kunne øke karbo mengden uke etter uke nå, jeg trener 6 dager i uken og trenger derfor energi,har merket det veldig godt de siste 14 dagene at det har vært tyngre å gjennomføre hver treningsøkt. Jeg kan vel i teori innta mer karbo hydrater siden jeg trener såpass mye så lenge jeg øker gradvis?


#4

HP sa for siden:

:confused:

Bare lurer på en ting; hvorfor følger du atkins?

Har du ingen kilo å ta av, så går du inn i pre-vedlikehold nå... Så mye som du trener så skal du sikkert ha et kosthold ala Lindberg... På Atkins vedlikehold...

Teorien din stemmer den...

Dette er vel et spørsmål for Begod.... ROPER på Begod ;)


#5

deeluxe sa for siden:

Jeg har kilo å ta av jo. Grunnen til at jeg følger atkins er fordi jeg ville få en kick start på dietten og fortsette å følge den, få i meg mindre karbo og kunne spise hva jeg vil en gang i uka etterhvert. Det stemmer det du sier med atkins og lindberg, er det jeg har sett for meg at jeg skal fortsette med...men fremdeles spise lite karbo. Hmmm, dette ble kanskje litt rotete, sitter med 40 i feber her nå og er ikke helt klar.hehehe


#6

HP sa for siden:

Har du kilo å ta av så følger du i utgangspunktet vedvarende vekttap planen... Ta heller å reduser treningen, kortere økter med høy intensitet... maks 30 min er det optimale, mener jeg å ha lest i mat og helse...

Hvis du ønsker å forsette på en Atkins / lav karbodiett så er det treningen du trenger å gjøre noe med... Tror jeg... (utfra det jeg har lest i dine innlegg her...)

Pass på at du spiser nok fett også... Det er faktisk det kroppen din forbrenner som energi nå... ;)

Noen sitater:

Sitatene er hentet herfra: www.eat-web.com/home/default.asp?sp=NO&page=22&sec=&action=&tpcid=23&artid=198&usrid=33

Begod er godt inne på trening... Du kan jo sende ham en PM?


#7

HP sa for siden:

God bedring forresten! ;)


#8

Begod sa for siden:

:)

Følg det opplegget som hp skrev til deg. Du kan ikke øke mer på med karbo og være i vedvarendevekttap selv om du trener. Øker du for mye med karbo går du ut av ketose uansett hvor mye du trener. Men treningen gjør at du forbrenner fettet raskere og at du ikke mister muskelmasse( det er mulig du øker muskelmasse ). Det er helt normalt å ha lite energi til trening de første 2-4 ukene av kostomleggingen. Det er fordelaktig å kjøre lettere trening denne perioden. Når kroppen er tilvendt ditt nye kosthold vil du få tilbake energien til trening(kansje mer energi enn du hadde før). Når du er kommet ned i den vekten / fettprosenten du ønsker, så kan du spise mer karbo enn de som ikke trener, opptil 150 gram karbo pr dag. Uten å legge på deg.

God bedring:)


#9

deeluxe sa for siden:

Veide meg for første gang etter jeg bagynte å trene osv idag.Har gått ned 7kg iløpet av januar.Det var en hyggelig overraskelse å få idag.:-)


#10

Kristian sa for siden:

Bravo! Godt gjort. Da HAR DU SIKKERT IKKE MYE IGJEN FØR DU HAR NÅDD MÅLET DITT.


#11

deeluxe sa for siden:

Jeg er halvveis føler jeg...


#12

Kristian sa for siden:

Da har du nok nådd målet ditt i løpet av mars.


#13

HP sa for siden:

Gratulerer! :)

Tips: Hvis vekttapet stopper opp (platåfase), så er det bare å endre på treningen.


#14

Begod sa for siden:

Gratulerer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D :D :D
Og hvordan går treningen?


#15

deeluxe sa for siden:

Jeg har vært syk i en uke ¨nå så jeg har ikke fått trent på en liten stund,men skal begynne forsiktig igjen til uka. Har litt vanskelig for å presse meg under styrketreningen,blir veldig fort sliten og svimmel.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.