< Tilbake til oversikten

Proteinbrød...

#1

elian sa for siden:

Jeg prøvde i går å lage proteinbrødet, etter oppskriften i "Den nye slankerevolusjonen". Det så bra ut til å begynne med, men da steketiden var over hadde det sunket helt sammen!!?? Det var på høyde med 2 vaffelplater... Skal det være slik?

Det smakte for så vidt bare egg og bakepulver... Men KAN være en god erstatning når man savner brød (Eller noe å ha pålegg på, for å si det sånn...)


#2

Nille sa for siden:

Har ikke prøvd noen av oppskriftene der siden jeg ikke har boka engang. (Har bare den siste utgaven av den engelske originalen ser du). :snill:

Noen andre har nevnt at det har vært noe feil med oppskriftene der, - dette brødet hørtes jo ikke ut som om det skulle være sånn......:o

HP ???? Iset ????? Noen ????:confused:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.