Puh, at det skal være så vanskelig å komme i gang igjen etter et avbrekk. La på meg 3 kg i.f.m. 2 uker sydentur i jula.
Nå er 2,3 av disse borte. Altså 0,7 kg igjen av juleflesket. Har veiedag mandager og har satt en frist for meg selv til førstkommende mandag med å komme tilbake til den vekten jeg hadde.
Her i Oslo er det forferdelig isete ute så det er vanskelig å gå tur som jeg vanligvis gjør. Så nå skal jeg sykle på ergometersykkelen i 1 time, selv om det er gørr kjedelig.
Hei
Jeg har gått på ketolyse siden nyttår, gikk raskt ned 3 kg, men så var det stopp. Jeg skal ikke ned så veldig mange kg (10-12), så nå vurderer jeg å gå over til Lindberg.
Jeg klarer ikke å få i meg alt fettet på ketolysekuren, samtidig som jeg ønsker å spise litt rugbrød og mer grønnsaker uten å måtte telle karber.
Jeg har boken til Lindberg, men lurer litt på karbene, ser i tabellen at hvis jeg holder meg under 50 karb pr matvare så gir det ikke blodsukkerstigning. Er det pr måltid eller pr dag. Litt vanskelig forklart kanskje, men noen som skjønner hva jeg lurer på ...
Men bare vær obs på at det ikke alltid er så lurt å skifte diett fordi du da får spise det du liker. Det hjelper ikke mye hvis kroppen din ikke er enig ! Om ikke kroppen din tåler/liker/går ned med rugbrød, mindre fett og uten karbekontroll går du ikke ned uansett. Så forsøk deg frem med små skritt. Øk med en matvaregruppe om gangen for å se om det kommer noen reaksjon (vekt opp). Så forhindrer du at du legger på deg i prosessen.
For mange er det det å legge til flere karber som skal til. Mere grønnsaker er bra uansett om du går på Ketolysekuren også. :)
Hei,
er ny på fedon. har gått over fra skaldeman kuren. Noen som vet hva GI er på oppvarmet potet? Tror man kan spise potet som er kokt, avkjølt og varmet opp på ny??
Drit i poteten å spis mer grønnsaker heller.........
nei jeg vet faktisk ikke karbeinnholdet..
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.