< Tilbake til oversikten

Landgang Pizza

#1

Kanutten sa for siden:

NÅ er pizzanøden berget hos meg :o

Jeg bakte to lavkarbobrød i dag. Begge brødene hadde jeg i hver sine former, men etter steikingen tok jeg det ene brødet og skar skiver på langs! :eek: Fikk da 6 svæææære skiver. Siden brødet fremdeles var litt fuktig inni var det bare å ha fyll og ost på og rett i ovnen igjen med hele skiva. En slik laaang pizzabit blir på ca 6-7 karber, men jeg klarte bare spise halve. Neste gang skal jeg smøre all brødbrøddeigen utover ei langpanne.

Det beste av alt, det var IKKE eggsmak, den var IKKE svampete og det var IKKE linfrøsmak :sikle:


#2

Helene sa for siden:

Hvilke lavkarbobrød var dette ? Synes alle har eggsmak liker ikke egg


#3

Kanutten sa for siden:

Har funnet ei oppskrift jeg trives med:

100 gr sesamfrø
50 g hvetekim
50 g kli
200 g linfrø

Dette moser jeg fullstendig i foodprosessoren til det er heeelt finmalt ala mel

har oppi:

1 ss natron
1/2 ss salt

Blander deretter sammen 7-9 egg (avhengig av størrelsen)
1 boks cottage cheese
1 dl olje eller cocosa

blander hele greia sammen.

Steker det vet 200 grader ca 1 time og 45 min

Skjærer brødet opp med en gang etter steking og lar skivene ligge til "tørk" en halvtimes tid.

Hele oppskrifta blir på en plass mellom 30-33 karber. Er ikke helt nøye på veiinga :o


#4

Iset sa for siden:

WOW dette må jeg prøve. Er det noe jeg har dilla på i dette svangerskapet så er det desverre pizza! Lager tynn bunn av spelt (min mann er lei av ketolysepizzabunnen min så jeg lager den sjelden nå), men denne måå jeg jo bare prøve! Takk. :D


#5

sma sa for siden:

Dette hørtes sannelig interessant ut! Sparer oppskrifta for å prøve senere. :)


#6

Kanutten sa for siden:

Iset!!!?? Dette er bare en kladd! Prøv du å utvikle den. Du er så flink med krydder og ostegreier!


#7

Iset sa for siden:

Haha, ja jeg klarer sjelden å følge en oppskrift, må alltid tilsette ditt og datt så den kommer nok til å bli videreutviklet. :lol:
Men jeg vil prøve den "naturell" først for å se om jeg liker den, av og til er det enkle det beste. :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.